Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Friday, May 27, 2011

Baju Telordibasuh - 02

Yahooo!!!.... Berikut adalah nama-nama yang telah terpilih untuk penghantaran ke dua baju telordibasuh. Cepat-cepat semak samada nama anda ada atau tidak. Hehehe. Apabila saya sudah poskan, saya akan bagitahu.

01. Izma
02. Dayang Noor Hidayati bt Aziz
03. Ain zulaikha
04. Muhammad Faiz Bin Abd Aziz
05. Nor Saddan Juhari
06. Ibnor Hafiz Bin Ibrahim
07. Amizan Bin Mohamad Akhir
08. Razlan
09. Dyg Nurul Khairunisa Binti Awang Manan
10. Suhaili
11. Remy

Untuk nama-nama berikut pula, saya masih lagi belum mendapat detail-detail pembelian daripada anda semua . Jika nama anda ada dibawah, mohon dapat berikan kepada saya detail-detailnya ya di shahzero@yahoo.com

01. Nur masturah binti ab. rahman
02. Nurul Ain Fathihah Bt Mohd Roshidan
03. Hafiz Razali
04. Wan muhamad syafiiq bin safe'in
05. Noor Maizan binti Mohd Fauzi
06. Muhammad syazmie bin hamzah
07. Norsyahrul Syafsaisyatila Ismail
08. Putri Yanti Binti Abu Bakar

Kepada anda yang telah membuat pesanan, tetapi nama anda saya tidak senaraikan, informkan kepada saya cepat-cepat ya. Senarai nama ini saya dapat daripada allahyarham adik saya. Mungkin ada nama yang tidak sempat beliau senaraikan.

Tempahan Baju telordibasuh yang baru?

Saya mendapat banyak permintaan agar dibuka semula tempahan baju telordibasuh. Terima kasih. Saya sangat hargainya. InsyAllah. saya akan buka semula tempahan. Cuma sebelum itu, saya ingin uruskan dahulu tempahan-tempahan yang telah dibuat oleh allahyarham adik saya. Apabila semua urusan telah selesai, saya akan buka tempahan yang baru. Sabar ya (^_^)

Blog telordibasuh?

Wahhh.. Yang ini soalan paling hot dan sensasi yang saya dapat tiap-tiap hari. Ramai yang tanya kepada saya apa akan jadi kepada blog telordibasuh ini? Begitu banyak. Tak sangka blog telordibasuh ini begitu ramai peminatnya :)

InsyAllah saya akan cuba teruskan blog ini seperti sediakala. Harap anda semua dapat berikan sokongan.

20 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

satu t-shirt tu harga berapa? saya nk jugak. nk buat kenang kenangan. sayang blog ni :)

mendatak hijau said...

ehemm..sy dgn ini menyatakan.............

'saya nak beli tshirt bole?'

hehehehe

-telordibasuh- said...

Harga dahulu sehelai RM29. Cuma untuk harga terkini, saya belum lagi pasti. Insyallah harap-harap saya dapat kekalkan harga tersebut :)

mushroom said...

erkk? kenapa nama den x de? hehe

err nanti kan nak bayar melalui apa? pakai topap bolehkah? XP

Addam Juhari said...

yeaggghhh x saboo

zarazueyin said...

teruskan..
sy juga akan berikan sokongan ;)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

aku salah sorang kipas susah mati belog ni..huhuu


keeping update dear ;)

Ain Zulaikha said...

waiting.. :)

mcm ni lah said...

Assalamualaikum,. nak jual tak blog ni ?,. hubungi saya di facebook / urut turun temurun

crayon said...

hahahaa.. cool! teruskan ja blog ni.. letak balik ads innity..

leyzajamil said...

salam, sy juga teringin nak ada sehelai buat kenangan..pls do inform once tempahan baru dibuka ye..blog ini ada keunikan tersendiri, jika niatnya untuk kebaikan bersama, bolehlah diteruskan blog kesayangan ramai ni. Rindu dgn lawak arwah..[haha!]

Norasiah Nasir said...

teruskan hidupkan telordibasuh.paling suka lawak2 beliau.terima kasih..sekurang2nya rindu kami akn terubat..Saya akn tetap sokong.nnt dah buka tempahan t-shirt saya nk beli!!!

masshie mastura said...

ok dh mnjawab soalan. thanks :)

Hanafi WangZi said...

nak beli. nak beli. nak beli.,

Hanani said...

aq masih xsngka dan xprcya yg blogger ni da xder ~ huhu :(
rndu giler ngn entry2 'hot'nyer ~ huhu :(

CikBulat said...

baguslah :) dulu ingatkan arwah main2 pasal dia nak buat baju. tak sangka.. :)

putcomey said...

shah, sy dah emel awk yer details2 sy tu.. -putri

BLADE EDGE said...

salam....

saya juga mengharap akan ada la somebody menjadi pengganti kpd allahyarham sbg penulis n pemilik baru blog Telordibasuh sbg meneruskan kelangsungan blog ni.

Ain Asrar said...

gewd job untuk teruskan perjuangan arwah..he is so lucky sbb ada abg dia yang do anything for him and his fanz :) thanks so much !

Angah said...

telordibasuh mmg ramai peminat...
kekalkanla harga tshirt tu..kalau ada buat tempahan baru bgtau..nak beli jadikan kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...