Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, September 4, 2011

Uji Penglihatan

Kalau post sebelum ini "Laa.. Teka teki lagi..." cepat sangat korang dah dapat jawab, kali ini kita cuba pula gambar ini. Haa... Apa yang tidak kena dengan gambar ini? Cer jawab.. Cer jawab.. Hehehe

9 comments:

ainie yusof said...

something wrong dgn tgn budak bwh sblah kiri tu...tp xtau apa yg 'something wrong' tu..

mizz achan aisyah said...

npe gg n hidung dye 6pak cm terbalik

nuyuEna said...

baru pasan..part gg ngan hidung dak kat ats tu yg pelik...hahaha

cik_miemy said...

budak yg atas tu hidug gigi n tgn pon npk pelik :p

erysweetie said...

budak perempuan yang atas tu hidung ngn mulut terbalik...tgn pun something tak berapa betul..

SyASyA SaNi said...

bdak pom tu punyer mulot ngn idong laaa ;)

Gimi said...

budak atas tu, idung ngan mulut terbalik n tangan kiri lain macam

-abgtelordibasuh- said...

Wahh.. semua hebat-hebat. Tepuk tangan sikit. Tap tap tap. hehehe

jawapan naya adalah mulut dan hidung perempuan diatas terbalik.

tangan tak ada masalah ya. Memang original. Hehehe

Faudzan said...

jawapannya pusingkan kepala anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...