Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, September 21, 2011

Terima Kasih banyak-banyak :-)

Waaaah... tak sangka ada kawan-kawan yang sudi buat entry khas untuk blog telordibasuh ini. Terharu rasenya. Hehehe. Terima kasih banyak-banyak. Terima kasih kepada "Ella Si Purple" dan "Kaio Dot My. Sebagai tanda terima kasih kepada korang, telor buat entry untuk korang pula. Nanti buat entry untuk telor lagi ya. Kuang Kuang Kuang.. Hehehe

6 comments:

ella sipurple said...

thanks telor dibasuh.. terharunye telor dibasuh sudi bukak blog ella. semoga telordibasuh semakin succes dan menjadi fenomena blog paling popular sbb banyak ade telor.hehe

-abgtelordibasuh- said...

Terima kasih. Hehehe Amin.. :-)

BLADE EDGE said...

hahaha.. stakat ni, ada tak yg bagi hadiah telur goreng kat telor?? :-D kalo xde, suruh jer diorg bagi..

niza said...

Saya tak ada blog. Macam mana nak bagi hadiah? :-)

Amanda Sasha said...

wow. fofular la encik telor ni. haha

Kaio said...

Waahhhh..! tak sangka pulak ade entry tentang blog KAIO DOT MY kat sini. apalah sangat blog KAIO DOT MY jika nak dibandingkan dengan telordibasuh. uhukk2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...