Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, February 12, 2012

Movie Naruto Shippuden

Minat kartun Naruto? Ahaa.. kalau minat, jom kita tengok movie Naruto pula. Movie ini dibuat oleh peminat tegar kartun Naruto. Walaupun movie ini dibuat untuk tayangan YouTube aje, tapi kualiti dan efek sebijik macam movie yang nak ditayangkan di pawagam. Hebat.

Paling best, efeknya ikut sebijik macam dalam kartun Naruto. Terbaik. Bukan macam filem berbajet besar seperti Dragon Ball Evolution. Ade ke Datuk Muten boleh ada rambut pula. Datuk Muten kepala dia botak la. Itu pun susah ke nak buat. Adoii.. Hehe..



.

4 comments:

Anasyg said...

kenapa diorang dari team ni proposed untuk buat movie je - adoi - syg nye

| telOrDigOreng | said...

Erm betul2..

Petai The Puteq'eu said...

aku adalah peminat tegar a.k.a kipas-susah-mati naruto,
semua movie hingga semua siri aku ade..cuma yang baru jer belom beli..
DB movie tak semengah cerita katun akira toriyama,buang duit aku pi tgk kat wayang,jalan cerita yang bohsan...

-telOrDibAsuh- said...

Petai The Puteq'eu: Telor setuju :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...