Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Sunday, May 6, 2012

Hospital berhantu di Jepun


Kalau kat Malaysia ada Screampark kat Sunway Lagoon, tapi di Jepun ada Hospital berhantu..Dah macam game Sillent Hill dah dia punyer persekitaran. Erm kalau ade kat Malaysia mesti aku nak masuk. Kalau susah sgt pun, buat Asrama berhantu pun ok gak..hahaha. Kalau ade baget lebih sikit, buat shopping compleks berhantu..lagi syok..



Dikopi dari dysir

5 comments:

farhan said...

org dlm gmr tu berlakon ke apa ..ke diupah..

| telOrDigOreng | said...

mereka dibayar gaji sebab kerja diorg melakonkan watak2 yg horror dlm hospital berhantu.dia sebenarnya mcm rumah hantu kt fun fair.tp yg ni lokasi dia buat kt dlm hospital.

Scarlett O'Hara said...

Rupa dia pun menyeramkan!

trevor said...

macamana seram pon, bila tengok nurse pakai skirt pendek, aku jadi berani pulak nak pergi sana.

siapa nak ikut?

| telOrDigOreng | said...

kite amik pakej nurse je la klu mcm tu..murah sikit kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...