Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, November 8, 2012

Jururawat rakam imej hantu -Kosmo!

Kosmo! (Khamis 8 November 2012) telah keluarkan artikel "Jururawat rakam imej hantu" Wow! Terkejut kita uols bile terbaca dan tertengok gambar hantu ni.. Macam pernah ku tengok jer..bile dikaji2 selidik rupe2nyer ia adalah application yg boleh dimuat turun ke dalam phone android anda. iphone pun ade jgk. Nama application ni Camera360


Persoalannya.. Kenapa artikel ni dimuat naikkan ke dalam Kosmo! Tak pe... sebelum ni pun ada media luar dr Hong Kong post artikel kononnyer ada gambar hantu terakam pada bulan July 2012.. Cuma Kosmo! terlambat skit pasal application prank ni...

Sumber gambar: imagination

Sumber gambar: imagination

3 comments:

Mrs.MieRaLiciouSs said...

femes jab hantu tuh .. haha :P

zulhilmi said...

aku gelak guling2 bila baca berita tu...dalam tab aku banyak gila gambar hantu tu....kah kah kah..

-telOrDibAsuh- said...

Hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...