Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Saturday, October 20, 2012

Pertama kali keluar suratkhabar

Hari ini 20-10-2012 blog telordibasuh tiba-tiba keluar di surat khabar Utusan Malaysia diruangan Blog dan laman web pilihan. Hah? Betul ke telor nie? Ke telor buat photoshop aje? Telor ni bukan boleh percaye sangat. Haha..

Yup. Kali ini benar belaka. Bukan photoshop seperti yang korang gembar-gemburkan. Haha.. Mule-mule telor pun ingat kawan telor tipu telor bile dia kate yang blog telordibasuh nie keluar paper. Alih-alih betul la pula. Huyyooo..!!!

Terima kasih Utusan Malaysia. Telor akan cuba baca surat khabar Utusan Malaysia mulai hari ini tanpa gagal. Haha..

Okeh. Ape yang perlu korang buat sekarang adalah pi beli cepat-cepat surat khabar Utusan Malaysia bertarikh hari ini untuk dibuat kenang-kenangan. Masih sempat lagi ni kalau nak beli. Jangan menyesal di kemudian hari ya. Haha..


Dikopi dari utusan

11 comments:

sOFiAn said...

Terbaik....

niza said...

Good job telor..nnt lehla mntk autograph...kata dh glemer..hehe

Kniedaz said...

Wah...dah fofuler dah nih....bagus!

| telOrDigOreng | said...

Wow..aku terharu..hahaha.tahniah2 :)

Syakir Rahman said...

tahniah2 ~ hehehe

zizziou said...

jadi kena la rajin2 updat ok..! gut luckQ!

Kaio said...

dah lama tak singgah blog ni. dah masuk paper dah! tahniah2! :)

http://kaio.my

BLADE H said...

bagus la tu...keep it up!

Edy Ramanov said...

untunglah, rezeki abg telor. tahniah abang telor

why so serious said...

Alfatihah untuk arwah..

-telOrDibAsuh- said...

why so serious : Terima Kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...