Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, October 3, 2012

Daging manusia sedap tak? Yum yum yum..

Jom kita makan daging manusia pula nak? Asyik daging haiwan aje. Jemu la pula. Hehe.. Kedai daging manusia ini dibuka di London, England sempena pelancaran permainan terbaru Resident Evil iaitu Resident Evil 6.

Err.. Ini daging manusia betul ke telor? Eh, Takde lah. Ini daging haiwan aje. Cuma dibentuk menyerupai seperti badan manusia. Tapi.. kalau betul daging manusia, ape salahnya. Makan aje la. Dah beli membazir pula nak buang. Betul tak? Haha..


















Agak-agak korang, berapa la harga OFFAL tu yea? Haha..

Dikopi dari mcvuk

6 comments:

JungRara said...

Sumpah ngeri nk makan

BLADE EDGE said...

diorg ni gilo apooo???

ingtkn dah btul2 td..sbb nama wesker tu pun nama salah satu karakter dlm game RE tu, albert wesker..

ngeriii btul...

shiQin Az said...

eeee..yg offal tu ade kaler itam..hihik jijik siak

-telOrDibAsuh- said...

Haha..

matahari said...

tah2 salah satu daging tu mmg daging manusia...ayo...seram!

-telOrDibAsuh- said...

Possible. Hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...