Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, December 12, 2012

Jom kita cuci telinga

Kalau di Malaysia ade perkhidmatan mengunting rambut, di India lagi hebat. Di sana ade perkhidmatan mencuci telinga. Hah? Perkhidmatan cuci telinga? Yup. Betul. Korang tak salah dengar. Di India memang ade perkhidmatan memcuci telinga.

Cuma bayar beberapa sen / ringgit upah, telinga pelanggan akan dicuci bersih sebersihnya oleh mereka yang professional. Wow.. Hebatkan. Haha..

Cuma telor harap, alat pencuci telinga tu tak digunakan berkali-kali la ye. Lepas servis, buang. Lepas tu, pakai alat pencuci telinga yang baru pula. Bukan ape, geli habag hang kalau kena share. Eiuuwwwwuu.. Haha..













Dikopi dari acidcow

7 comments:

zulhilmi said...

doktor pernah bagi nasihat, jangan korek telinga...biar najis telinga tu keluar sendiri...tah betul ke tak doktor tu

-telOrDibAsuh- said...

zulhilmi: Yea ke? Lain macam aje bunyinya petua ini. Hehehe..

nasriz fardisza said...

pelik2...

| telOrDigOreng | said...

aku ngat aku sorang jer pengotor..rupenyer doktor tu pun pengotor...hahaha

Norazli Orl said...

Kat malaysia pun ada like page saya-spa cuci telinga

alia ryan said...

Jauh la sis kt gombak kan

alia ryan said...

Jauh la sis kt gombak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...