Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, January 16, 2013

Gambar mencarut pertama didunia

Hohoho.. Inilah rupa orang pertama didunia bergambar sambil mencarut. Siapa yang suka mencarut ketika bergambar tu.. ini la dia rupa pengasas korang. Hahaha..

Gambar mencarut pertama didunia ini diambil pada bulan April 1886 ketika perlawan Major League Baseball di antara Boston Beaneaters and New York Giants manakala pengasas pencarut pertama didunia ini pula bernama Charles Radbourn.

Wow.. tak pasal-pasal Charles Radbourn nie tiba-tiba feymes seluruh dia. Hahaha..




Dikopi dari retronaut

4 comments:

cik miera said...

xnmpak pn dia mncarut.. mcm ngah pegang corot je..

Hanida Moss said...

yer setuju dgn cik miera, macam pegang curut. hihi

Edy Ramanov said...

memang best. hahaha. mohon untuk share ya, abang telordibasuh

-telOrDibAsuh- said...

Edy Ramanov: Boleh. Share aje. Bukan telor punya pun. Hihihih..

cik miera: Haah la. Macam curut pun ade juga. Curut ke carut ni? telor pun dah konfius aje. Hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...