Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, September 13, 2012

Nama samaran saya Big Mo

Moustafa Ismail atau bukan nama sebenar Big Mo merupakan pemegang rekod dunia Guinness untuk ketegori bicep paling besar iaitu bersaiz 31 inci.


Untuk mendapat bicep sebegini besar, Big Mo telah berlatih mengangkat besi 2 kali sehari selama hampir 10 tahun.


Berapa umur Big Mo nie telor? Ehem.. Umurnya baru 24 tahun.


Hah?? Baru 24 tahun?? 24 tahun - 10 tahun = 14 tahun. Maknenya dia berlatih mengangkat besi waktu tingkatan 2 ke telor?


Err.. Mana le telor tahu. Dah website ni tulis macam tu, telor follow aje la. Haha..


So.. agak-agak korang la, Big Mo ni seksi tak? Haha..

Dikopi dari buzzfeed

8 comments:

shida said...

Eww. dislike la. nampak pelik je :l

Norasiah Nasir said...

x seksi..pelik je ..ngeri pun ada..

ADI DA GREAT said...

now i know where my muscle gone... (◣_◢)

chenta hati said...

Mcm mane dia pkai tshirt tuu

koala said...

Macam mane dia letak buah betik dlm tu..muskil aku

melur house said...

Eeee da terlampau la. Terus jg ngeri nak tgk.

-telOrDibAsuh- said...

Eww.. Haha..

Aziz Yusof said...

popeye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...