Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Monday, July 30, 2012

Gambar 5 sekawan

Ini adelah gambar 5 sekawan. Kalau mereka tak sekawan, mereka tak akan bergambar sekali. Apetah lagi untuk bergambar sebanyak 7 kali. Haha..









Kalau korang perasan, 5 sekawan ini mengambil gambar mereka bersama setiap 5 tahun sempena jumlah mereka 5 orang. Kalau mereka 7 sekawan, mereka akan bergambar setiap 7 tahun. Haha.. Telor reka aje yang ini. Tapi memang betul mereka bergambar setiap 5 tahun.

7 kali darab 5 tahun = 35 tahun. Maknenya dah 35 tahun 5 sekawan ini bersahabat. Hebat-hebat.. Jadi kalau perkiraan telor betul, gambar 5 sekawan yang berikutnya adalah pada tahun 2017.

So.. adekah 5 sekawan ini masih lagi berkawan pada tahun 2017? Same-same kita nantikan 5 tahun lagi. Haha..

Dikopi dari acidcow

5 comments:

mini me said...

yang maintain rupa mamat yang paling hujung sekali belah kiri

fifi_din said...

yang paling kanan tu pakai baju sama 4 gambar bturut-turut -.-"

farhan said...

haha..5 sekawan yg bgus..tiap lima thn bergambar

fatin hanani said...

hehe nak cakap ni..yang paling kanan time 1987 dia hansem gila hahaha..tapi makin tua makin berisi hehe..dah la pakai baju yang sama 4 thn berturt2 dlm gambaq ni hee

-telOrDibAsuh- said...

Hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...