Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Wednesday, June 6, 2012

Cara sebenar nak sebut Nutella

Nutella sedap dimakan bersama roti. Jom kita belajar cara yang betul nak sebut Nutella.



Laa.. Macam nie rupenya cara yang betul nak sebut Nutella. Okey, jom ramai-ramai kita sebut.

New Tell Uh.. New Tell Uh.. New Tell Uh..

Haha.. Eja lain. Sebut lain.

Dikopi dari nutellausa

7 comments:

Mish Apple said...

Err, susah nak sebut ni .

blog-tips-kurus said...

ada HALAL Jakim tak bro??

shiQin Az said...

memang la sebut die macam tuh..ke korang sebut mcm mne? nat-tell-lah..
natelaa..ahahaa

nurdani said...

selama ni sebut nut tella. rupanya new tell uh. rasa macam nak membuang pulak haih

izzah said...

baru je tadi suh mak beli new tell uh . hehe :)

Edy Ramanov said...

berbelit lidah nak menyebut. ngee...

-telOrDibAsuh- said...

blog-tips-kurus: Nutella ni takde logo halal Jakim sebab ianya barang import.

Tiada logo halal, tak semestinya haram. Cuma tidak diketahui statusnya (ragu-ragu). Maknanya, mungkin halal dan mungkin haram.

Dalam Islam, jika ragu-ragu, lebih baik ditinggalkan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...