Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Monday, April 2, 2012

Kereta sesumpah

Huh? Kereta sesumpah? Kereta ape tu telor? Sesumpah beli kereta ke? Ish kome nie. Ade ke sesumpah beli kereta. Dia kan tak ada lesen memandu. Macam mana nak beli kereta. Haha..

Okey. Berbalik kepada kereta sesumpah. Pengeluar kereta terkenal dari Perancis iaitu Peugeot telah mengeluarkan sebuah kereta yang warnanya boleh berubah mengikut mood pemandu berdasarkan sensor suhu badan dan degupan jantung yang dipasang pada stering kereta. Hohoho. Menarik kan?



Paling menarik kalau kereta tu tibe-tibe warna pink. Itu maknenya pemandu kereta tersebut terpandang sesuatu yang seksi. Haa.. Kantoi. Haha..

Dikopi dari www.peugeot.co.uk

7 comments:

Ezal R said...

cool...

ijam ismail said...

bw here..

Nini Mohd said...

seriously? boleh bertukar warna!
waaa~ bestnyer. cun2!!
kalo sy nak kete tu warna pink jer, sentiasa tengok something yg seksi la ea. hukhukk~
tp bahaya jgak tu, nnti org tahu perasaan kita. camane? huhuu~

http://ninimohd.blogspot.com

iema_sflaf said...

kalau eksiden jadi wane ape telor??haha

koala said...

stylo boh

apistempur said...

hahahah april fool

-telOrDibAsuh- said...

iema_sflaf: Kalau eksiden jadi warna warni kot. Haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...