Rakan-rakan Telordibasuh

Menu baru

Thursday, January 14, 2016

Gereja Berbentuk Kasut Tumit Tinggi

Di Taiwan, terdapat sebuah gereja yang berbentuk kasut tumit tinggi. Wah... Cantiknya.. Macam kasut kaca Cinderella gergasi aje rupanye. Betul tak? Hehe..








Ehh... Kenape gereja ini bentuknya luar biasa sikit telor? Macam bukan gereja aje bentuknya. Bukan gereja selalu berbentuk rumah ke telor?

Haa.. Korang nak tahu sebab apa ya. Meh sini telor bagitahu. Gereja ini berbentuk kasut tumit tinggi sebab.. paderi-paderi kat sini bagitahu, perempaun kat kawasan ini jarang sangat datang ke gereja. Jadi dibuatnya gereja berbentuk kasut tumit tinggi supaya perempuan lebih berminat nak datang ke gereja.

Tapi.. Kalau lepas ni perempuan-perempuan kat sini masih tak nak datang-datang juga, tak tahu la paderi tu nak kate apa. Mereka lebih minat design handbag kot daripada design kasut. Hehehe..

Dikopi dari acidcow

6 comments:

maddox pax said...


http://tokolelaki.xyz/
http://tokolelaki.xyz/obat-kuat-viagra-usa-asli/
http://tokolelaki.xyz/obat-kuat-cialis-80mg/
http://tokolelaki.xyz/obat-pembesar-penis-klg/

toko lelaki
viagra asli
obat kuat cialis
semenax asli

عبده العمراوى said...



شركة تسليك مجارى براس تنورة
شركة مكافحة الثعابين بالنعيرية

الرحمه للتنظيف said...

شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

الرحمه للتنظيف said...



شركة تنظيف منازل بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

$cocoper6 said...

Arsitektur yang unik untuk sebuah bangunan gereja

linkalternatifjudionline said...

Kalian bingung bagaimana cara bermain Roulette dan apa saja tata cara, hadiah dan hal yang harus diperhatikan sebelum bermain LIVE GAME IDN 3D SHIO, ROULETTE. SICBO, BACCARAT , kalian tidak perlu panik karna kalian bisa memainkan Game Roulette IDN dengan benar ketika kalian mengunjungi situs Cara Bermain Live Game IDN LIVE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...